EMI-CC

Podcast

Ep 131 Me Rafaela Rica pj1

Serish nje interviste – kenaqesi me nje pjese te Pasurise sone Kombetare. Ajo eshte themeluese dhe drejtuese prej dy dekadash

A Jeni Gati për të Filluar?

Kaloni Këtë Pyetësor të Shpejtë për të Parë se Cili nga Programet Tona Eshtë i Duhuri për Ju

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X