Ep 240 Kur 91% i thone po nje Coach-i

EMI-CC, ne faqen e FB dhe ne Klubin ekskluziv te mbyllur tonin, kemi zhvilluar nje pyetsor me thjesht Po/Jo. Pyetja ishte:"A keni nevojë për një konsulent/trajner për të arritur sukses në karrierën/biznesin tuaj?" 91% e të intervistuarve thanë PO. Kjo mund tju ktheje pergjigje edhe atyre te sapo njohurve te...

Ep 224 Korsia e trete: Nene Tereza, Eglent Bici dhe une

Mbi: Sa pasurohemi kur japim. Sa na ka mesuar Nene Tereza. Sa e vertete eshte "cfare JAP eshte e IMJA, cfare marr eshte e dikujt tjeter" (E.Bici) Sa e vertete eshte qe ajo qe jep mbetet (A. Kosova) Uroj tju frymezoje sa edhe mua Miqesisht, E

Ep 222 Libri “Planifiko M’eliden” dhe drejtuesit e Raftit Magjik

Ne nje live nga Instagram me drejtuesit e Raftit Magjik, nje nga librarite nga ku shitet libri. Ishte interesant takimi me ta, kur kolegja Agustela po vendoste partneritetin. Se cfare u tha e cfare u be aty :-), e keni ne biseden e gjate me ta, live nga instagrami i...

Ep 221 Kur do te ecesh, ecen! Kur nuk do, gjithe bota kunder teje!

Parimi DO/DI Kush di dhe do, shkruani sa dhe si ju ndihmon:-) Eshte nje nga parimet e mia qe me ndihmon ne perzgjedhjen e cdo partneriteti, kolege, punonjes, tregje, produkte, etj. Uroj tá shihni qarte sa ndihmes eshte si parim qe zbatohet cdo dite, duke u bere gjithmone e me...

Ep 220 Pse zvarritesh o njeri? VEPRO-ACTS

Mund te duket si nje pyetje shume banale, po nuk di tju them sa here ne jave me vijne njerez qe duan me cdo kusht te fillojne te investojne ne veten e tyre. Deri ketu shume mire. Po kur i pyes cfare i ka mbajtur kaq gjate ne nje pozicion...

Ep 219 – Pamje e plote: Kapela e EMI-CC Club

Dhe nese keni menduar qe keni pare mjaftueshem nga Kapelat tona, ketu keni permbajtjen e plote! Te nje eventi ku Klubi EMI-CC merr drejtimin duke pare interes vetiak, specifik nga perfshirja. Edhe nese kane qene ne programe te kaluara. Pikerisht sepse kane qene ne programe nga ku jane certifikuar, e...

Ep 218 Recruiting – Questions And Answers From IloveHR Participants

Sic eshte thene, ja, nje pjese nga pyetjet qe behen gjate seancave live te mjeshterimit te Burimeve Njerezore. Per kedo qe ka interes te na bashkohet, jane sesione-seanca qe behen nje here ne muaj, me shpjegimin e modulit te muajit nga Drejtimi i Burimeve Njerezore. Per me shume pyetje, me...

Login

X