Bëhuni një profesionist i aftë, i suksesshëm dhe i dhembshur biznesi

Ju mund t’a bëni këtë në rrugën e duhur, si në biznes dhe në jetë

Seminaret Mujore

[add_eventon]

Vizioni ynë

Le t’a Ndërtojmë Gjeneratën Tjetër të Sipërmarrësve të Suksesshëm dhe me Etikë

A doni të jeni pjesë e gjeneratës tjetër të udhëheqësve të suksesshëm të biznesit? A doni të bëheni të suksesshëm në mënyrën e duhur duke dhënë i mbrapsht familjes dhe komunitetit tuaj?

Ky është vizioni ynë. Kjo është ajo që ne bëjmë.

Çfarë bëjmë ne

Ndërtojmë Aftësi të Vërteta të Biznesit në ju dhe Ju Lidhim me Ekspertë të Fuqishëm dhe të Ngjashëm me Ju nga Industria

Përmes stërvitjes/coaching dhe këshillimit, gjatë gjithë trajnimeve, ne ndërtojmë aftësitë tuaja të biznesit dhe ju lidhim me biznese të suksesshme, profesionistë dhe sipërmarrës të ngjashëm në mendesinë tuaj te suksesit.

Rrjeti/network ynë është ekskluziv, dhe të gjithë anëtarët që kanë qasje të njëjtë në rrjetin tonë kanë arritur përmes programeve tona. Kjo siguron që anëtarët e rrjetit të EMI-CC të jenë të aftë, me përvojë dhe të ndajnë vlerat tona të biznesit etik.

Mos lejoni veten dhe të tjerët të pengojnë që të ecni përpara!

Duhen vec 15% e popullatës për të transformuar një vend.
Imagjinoni 15% te shqiptarëve të fillonin biznes fitimprurës dhe etik?

Programet tona

Merrni Hapin Tjetër Përpara në Karrierën Tuaj, në Biznesin Tuaj dhe në Jetën Tuaj

Ne zgjidhim probleme dhe përballojmë sfidat së bashku.

Merrni trainim me ekspert 1-me-1, bashkohuni në seancat profesionale në grupit dhe coni njohuritë dhe rrjetin tuaj në nivelin tjetër. Të gjithë ata që përfundojnë programet tona bëhen më produktivë, zhvillohen si drejtues dhe janë pjesë e rrjetit tonë si anëtarë për gjithë jetën

1-Me-1 Programi Coaching Meliden (VIP)

Per cilindo qe do te punoje me mencurisht: 6 javë coaching (nga interneti/online ose personalisht) dhe 3 javë seanca këshillimi. Një seancë 60 minutëshe në javë. Ne vlerësojmë shkencërisht aftësitë, interesat dhe vlerat tuaja. Në fund, ju merrni një Master Plan të Madh për Karrierën tuaj dhe zakonet fituese si t'a zbatoeh cdo dite!
Per cdo CEO apo board aksioneresh: Dosja Meliden e sjell kete dedikim si Coaching Meliden ne kompani duke zhvilluar e marre vizionin e drejtuesit apo pronarit te biznesit dhe ndertimin e kompanise se vete-menaxhuar nga stafi i larte ne perputhje me kete vizion.

Si te behesh COACH, nderkohe qe je i punesuar?Zhvillim Karriere si freelencer në Grup (CfC)

Te vetmit ne treg qe japum trainim dhe edukim serioz në grup, që zhvillohet me maserclass një te merkure në muaj, me ndjekje coaching live çdo jave nga master coach. Pjesemarrje per krijiimin e klienteles se pare ne rrejtin e Klubit te EMI-CC. Zgjeroni rrjetin tuaj me kolegë profesionistë, të suksesshëm dhe të ngjashëm në mendësi suksesi

Zhvillim për Mjeshtëri në Burimet Njerëzore

Mbahen një të enjte çdo muaj për dymbedhjetë muaj. Ne mbulojmë teori-praktike reale mbi (1) Rekrutimin, (2) Vlerësimin e Performancës, (3) Motivimin e Punonjësve, (4) Kompensimin (5) Strategjinë e Burimeve Njerëzore, (6) Reduktimn e Forcës së Punës, (7)Planifikimin Strategjik te Fuqisë Punetore, (8) Mirepritjen-pergatitjen e te sapo-ardhurve, (9) Trainimin dhe Coaching e talenteve, (10) Vendosjen e objektivave ne te gjithe kompanine-(normimi), (11) Stafin e Larte dhe CEOn, sigurimin e udheheqesise, (12) Vetezhvillimin dhe mjedisin i te nxenit si menyre jetese ne kompani. Ju hyni perjete ne rrjetin e kolegëve profesionistë te Burimeve Njerezore, me te miret ne treg me mendesine e bashkepunimit si mjet vete-zhvillimi.

Histori suksesi

Merrni Disa Minuta për të Parë Ndikimin e Programeve Tona.

Dëshmi

Cfarë Thonë Klientët Tanë

A Jeni Gati për të Filluar?

Kaloni Këtë Pyetësor të Shpejtë për të Parë se Cili nga Programet Tona Eshtë i Duhuri për Ju

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login