Ep #77 Prape, Cfare na Mesojne Klientet Tane (Pasuria Jone Kombetare)?

Eshte shume bukur te shohesh sesi rriten klientet e tu dhe bashke me ta edhe besimi i tyre ne ty. Eshte dija e biznesi yt qe ne fakt rriten paralelisht bazuar ne sa dhe si shton vlere te ta. Shume interesant si rrugetim!

Ketu ndajme disa ide dhe mendime, serish(:-)) duke menduar se ndihmojme ne rrugetimin e kujdo tjeter ne Shqiperi apo ne mjediset e bisnesit shqiptar kudo qe ndodhet e zhvillohet.

Vazhdoni te me shkruani miq, ju falenderoj per besnikerine tuaj, kjo e ben punen tone dhe timen shume te bukur, bashkebisedimi me ju, qershia mbi torte 🙂

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login