Ep #84 Pickatore? Pse dhe për kë?

Miq ne you tube mund t’a shihni kete videocast me nje pjese te nje webinari me nje nga grupet tona te Vepro-ACTs 7:7, nje 15 minutesh nga 70 minuta, sa per tju nxitur deshiren t’a perdorni kete mjet pune, ‘pickatoren’ per te arritur sukses ne punen tuaj.

Me shkruani nese keni pyetje per kete mjet, qe ne webinar eshte nje nga 8 mjetet ndertuese te suksesit tuaj ne vendin e punes,

Miqesisht, Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login