Ep #85 Nga Shën Valentini Te …BNj

A nuk eshte mire nga dita e deklaruar e dashurise, 14 Shkurti te kuptojme sa mire eshte qe cdo dite te bejme te jete dita kur shperndame dashuri, me dashuri?

Sepse:

“Dashuria është zemërgjerë,
dashuria është e mirë,
nuk ka smirë,
nuk krekoset,
nuk mburret, nuk sillet në mënyrë të pahijshme, nuk kërkon përfitim, nuk pezmatohet, nuk mendon të ligën, nuk gëzohet për padrejtësinë, por gëzohet me të vërtetën.

Dashuria përballon gjithçka, beson gjithçka, shpreson gjithçka, dhe duron gjithçka.

Dashuria nuk shteron kurrë’…

Miq te Burimeve Njerezore, jemi ‘syri dhe veshi” i kompanise, dhe kur perdorim te folurin, duhet te kuptojme qe gjuha me e bukur qe mund te flasim, eshte gjuha e dashurise, ndaj s’ka pse te bejme kete vetem ne nje dite dhe vetem per te dashurit e zemres, por te shperndajme dashuri permes cdo pune qe bejme, edhe nese kjo nuk na ‘shkruhet’ ne detyrat tona!

Eshte zgjedhje te folurit e nje gjuhe, kaq universale sa dashuria!

Takohemi ne seminarin live te ketij muaji me sa me shume deshmi te vleres se shtuar sepse flasim gjuhen e dashurise te punonjesit tane 🙂

Miqesisht,

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login