Ep #100 Diary, week 12: AntiCoronaTimes, 1 June 2020

Miq, me kedo te ri apo te re qe do te jete aktiv/e dhe jo reaktiv/e ndaj ndryshimeve te tregut te punes, dhame kete trajnim te dyte falas online ne oren javen e dyte te nisjes se jetes ‘normale’, pa kufizime policore prej koronavirusit.

Axhenda:
(a) Trajnim, CV, Cover letter, intervitim;

(b) pyetje pergjigje, dhe

(c) shkembim informacioni te nevojshem.
Shenim: edhe pse Fb ua solli falas dhe live, cuditerisht, me te shumtit ishin te punesuar, dhe punekerkuesit (qe gabimisht vetequhet te papune) ose qendruan ne minorance ose jo aktive,

Ju qe e degjoni, cojani dikujt qe ju mendoni ka nevoje per kete lloj asistence, totalisht falas. Drejtojini te ne per nje interviste ndihmuese me dike nga stafi yne.

Asistenca vazhdon.

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login