Ep #106 Diary of CoronaTimes, Week 18, 18 July 2020 Si te pastroni vetullat me pickatore :-)?

Nje nga mjetet e punes me te perdorura nga ne, te klubit te EMI-CC. Cfare ndodh kur nuk perdoret?

Si dallojne ata qe e mesojne (shihni minutat :12-:18) dhe e perdorin?

Pse thuhet qe na ben me te qarte e te paqte?

Degjojeni, dhe nese doni te dini me shume, na u bashkoni ne aktivitetin e radhes, Kapela 24 Korrik 2020.

Si?

Thjesht dergoni nje email ne emi-cc@emi-cc.com

Mire se te vini!

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login