Ep #107 Diary of CoronaTimes, Week 19, 23 July 2020: Freelancer nga halli apo nga malli?

Vjen si nje vazhdim i “Ep #75 Freelancer? Larg qoftë për ca!”

Ne nje interviste te kendshme me dy zonja qe vijne nga ‘destinacioni i arrire’ dhe i lakmuar per shume profesioniste te rinj ne karriere, jane Edlira dhe Aleksandra qe jetojne dhe punojne suksesshem si freelancers ne Shqiperi.

Ato ndajne mendime dhe pervoja reale nga jeta sa i takon:

A behet dot te jesh profesioniste e lire ne Shqiperi?

A behesh sepse do, eshte vokacioni yt profesional apo gjendesh pa pune dhe e fillon si ‘profesion’ mbi profesionin tend?

Profesioniste e lire, do te thote te ‘kushtosh’ pak?

A arrihet te jetosh vetem me pune te ‘pasigurta”?

A kane deshtuar ndonjehere?

Pse?

Kur?

Kur kuptuan qe ishin duke bere ‘freelancing’?

Te sinqerta, profesioniste te zonja dhe shume inkurajuese te dyja, sjellin nje fryme shtytese per kedo qe sot i rrezikohet vendi i punes apo ka ne planifikimin e vet punen si profesionist i lire.

Ju uroj degjim apo shikim te kendshem nga kanali “EMI Coaching and Consulting” ne youtube,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login