Ep #108 Diary of CoronaTimes, Week 20, 1 August 2020 When we make our job = our God?

Per te gjithe ata qe kjo kohe po i gjen ne pune, ose te mire punesuar ose te nen-punesuar.

Cilat jane disa fenomenet qe na ndodhin?

Duke marre ne konsiderate gjendjen e pas-karantines dhe mbylljen e papare te gjithe ekonomise, sa rendesi i vihet te punuarit (te sigurte) per dike tjeter?

Per miqte me te cilet rifillojme ne shtator ne programet tona VeproACTS dhe PTTP, disa mendime deri atehere 🙂

Miqesisht

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login