Kur jam i suksesshem? Ep #109 Diary of CoronaTimes, Week 21, 8 August 2020

Ne pergjigje te pyetjes qe bera disa episode me pare, konkretisht pas kalimit te numrit 100 te podkasteve, mbi cilat ishin ato episode qe ju kishin bere me shume pune apo pershtypje, ja disa nga pergjigjet e mia.

Shume interesante ishin mesazhet tuaja miqesore si dhe urimet dashamire. Kishte gjithashtu nje ‘konsensus’ ne dy pika kryesore: cfare mund te bej me mire ne te ardhmen si dhe nje interes direkt per si e quaj une veten, te suksesshme apo jo?;-)

Ndaj marr kete episod dhe nis nje seri treshe per cfare une quaj sukses per veten time, si Elida dhe si EMI-CC, si dhe pershkruaj cfare mendoj qe me ben te dal cdo mengjes ne tregun e punes dhe te ze ‘pjesezen’ time/my niche duke dhene programet e mia zhvilluese.

Ndofta i gjeni me interes, edhe si format me disa ndryshime, sipas sugjerimeve te disa dashamireve 🙂

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login