Ep 113 A je vetvetja ne pune?

A mund te jesh i suksesshem dhe njekohesisht vetvetja ne tregun e punes?

Per shumekend mund te jete e lehte, per shume te tjere e veshtire dhe per disa e pamundur.

Para disa episodesh, konkretisht pas te 100-it, pyeta ata qe me degjojne apo shohin nga youtube te kanali EMI-Coaching and Consulting, cila nga episodet ju kish lene gjurme, apo i kish ndihmuar. Pas kenaqesise qe mora kur te vijne shume pergjigje qe te inkurajojne apo shume sugjerime qe te lene te cuditur, pashe edhe shume pyetje.

Nje nga pyetjet ishte e drejtperdrejte, si mund te jesh e/i suksesshme (dhe pyetje cope: a je e suksesshme ti Lida) dhe njekohesisht a mund te jesh vetvetja ne pune? Shpesh here, citoj: ‘duhet t’i thuash derrit daje qe te kesh sukses’ 🙂

Kuptoj dhe mendoj te kthej pergjigje. Ne fakt fillova ne ep 109 dhe vazhdoj ne kete episod. Nese doni gjithe spjegimin tim mbi tre D-te (determination, different and not desperate) qe me bejne te qendroj ne ‘autostraden time te karrieres”, ju sugjeroj te degjoni 10 minutat e para te ep 109 dhe pastaj degjoni ep 113.

Uroj tju ndihmoje, edhe ushtrimi qe ndaj me ju aty,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login