Ep #116 Trajnime per Kohe te Veshtira??

Fillim sezoni ne TV Scan me te talenturen Dafina Hysa, flasim per Coaching nga EMI-CoachingandConsulting me keshilla praktike per situaten ne tregun e punës dhe lidhja me programet e qeverise per nxitje punesimi te sapo deklaruara.

Shpresoj te jete ndihmese sidomos per te demtuarit ne tregun e punes prej pandemise (punekerkues dhe SME).

Kush ka interes te na bashkohet ne grupet e reja te coaching Vepro-ACTS7:7,

Miqësisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login