Ep #117 Pse ‘shitjet’ nuk duhen bere?

Ne nje seri prej tri podcasts (117,118,119) ndaj nje pjese te seminarit trajnues me nje grup te interesuar per te zhvilluar aftesine qe shpehs quhet ‘aftesia e shitjes’.

Debatojme nese duhet te kesh kete aftesi te dalesh fuqishem ne tregun e punes, nese eshte kaq e anatemuar apo e veshtire sa mendohet; diskutojme cilat jane ne fakt parimet kryesore qe duhet te mbajme ne prioritet ku dalim ne treg.

Rasti spjegimor qe sjell eshte kontribuesit e EMI-CC, qe jane kliente-miq qe sherbejne si kanali i pare per sjelljen e klienteve te rinj. Jane ne kete rast keto parime, qe vlejne per ‘shitjet’ te EMI-CC si filtrat e pare per te vendsour nese dikush eshte klient potencial per programet tona individuale apo ne grup.

Njohja se brendshmi e programeve gjate pervojes personale 7 mujore dhe fokusimi te parimet baze te paketimit te ekspertizes per tregun e punes spjegohen ne keto tri podcaste te shkeputura nga trajnimi.

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login