Ep #118 Ja Pse Nuk Shes e Nuk Blej? Marr e Jap VLERE! (pj 2)

Vazhdoj me pjesen e dyte te nje trajnimi me ‘kontributoret’ e suksesit te EMI-CC, ata kliente-miq qe jane ne kontakt te vazhdueshem me ne por edhe me gjithe komunitetin rreth tyre. Me shume se shpesh, ata pyeten si ia kane dale te jene ne kete sukses ne jeten e e tyre profesionale e personale edhe ne keto kohe te veshtira per shumicen.

Dhe ata natyrshem iu thone: “per shkak te punes qe kam bere gjate coach-it nga programet e EMI-CC dhe rrjetit te bashkepunetoreve te tyre”. Ketu fillon perpjekja e tyre per t’iu shtuar vlere ketyre personave qe jane ngecur ne karrieren e tyre dhe duan te ndryshojne.

Ky podcast vjen si pjese e dyte e trajnimit qe iu jap nje here ne vit ketyre kontributoreve-miq-kliente e ish kliente, gjate perpjekjeve te tyre te shtojne vlere duke shperndare programet e EMI-CC dhe duke mesuar gjate ketij procesi fitimprures per ta, te ndajne vleren e tyre dhe te produketeve qe ata po mesojne te ‘paketojne’ dhe shperndajne vleren e tyre te ekspertizes, te jashtezakonshmen!

Uroj tju ndihmoje edhe juve miq, besoj duke ndare keto ide, secili shton ne kete univers ate vlere te saj/tij qe bota do t’a marre/bleje me se s’ben sepse jeta do i behet me e mire!

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login