Ep #119 Si te shesesh me mire pas pandemise?

Përshendetje mikeshë apo mik,

Për shkak se hyrja në EMI-CC është bazuar në referime nga miq-kliente dhe si të tillë jemi të gatshëm me shumë entusiazem të sigurojmë mjetet dhe trajnimet më të mira në mënyrë që klientët tanë qe referojne të ndjehen të frymëzuar dhe të arrijnë qëllimin e tyre për te rekomandyar këdo që vlerësojne që ka nevojë per programet e mia dhe EMI-CC. Ne duam qe ata qe vijne te ne, te plotesojne nje jetë profesionale e personale të përmbushur duke iu dhene atyre qartesi, perspektivë dhe hapat praktike konkrete te realizojne endrat ne karriere.

Ky podcast vjen si pjese e trete dhe e fundit e trajnimit qe iu jap nje here ne vit referenteve/kontributoreve-miq-kliente e ish kliente, gjate perpjekjeve te tyre te shtojne vlere duke shperndare programet e EMI-CC dhe duke mesuar gjate ketij procesi fitimprures per ta, te ndajne vleren e tyre dhe te produkteve qe ata po mesojne te ‘paketojne’ dhe shperndajne vleren e tyre te ekspertizes, te jashtezakonshmen!

Uroj tju ndihmoje edhe juve miq, besoj duke ndare keto ide, secili shton ne kete univers ate vlere te saj/tij qe bota do t’a marre/bleje me se s’ben sepse jeta do i behet me e mire!

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login