Ep 121 Me dike qe e do jeten!

Takojme nje nga miket-kliente qe Zoti e ka pajisur me nje dashuri te madhe per jeten, dhe qe e ka te shkruar edhe ne pasaporte, quhet Donjeta Zeqa 🙂

Flasim per ate qe ne rendom ne programet tona e quajme ‘korsia e trete’, ajo pjese e jetes kur puna jone eshte falas dhe qe duke qene keshtu, na pasuron me shume!

Diskutojme me Donjeten per pasionin e saj, per organizaten jo fitim prurese te cilen ajo drejton, per kauzen qe ajo ka kauz jete, te sensibilizoje dhe edukoje dhe ndihmoje ne cdo mundesi te mundshme femrat kunder kancerit te gjirit.

Flasim per:

Cfare do te thote te japesh ekspertizen tende pa kerkuar asgje mbapsht

A mund t’a beje kushdo dhe si e organizojme ne ne programet tona zhvilluese profesionale dhe personale?

Cfare mund tiu keshilloje Donjeta te rinjve qe duan te japin vullnetarizmin e tyre ne nje kauze?

Po politikeberesve, cfare do ju kerkonte nje vajze e re ne punen si gazetare e angazhuar ( te mos harrojme, ka model ne punen e saj Adi Krasten e madh) me qellim qe te ndihmohet grupi i te rinjve qe punojne fort sot pa ju bere barre askujt?

Cila eshte shpallja/konkurs qe Donjeta deklaroi per here te pare ne podcast?

Si mund te perfshihen drejtuesit e fasonerive ne Shqiperi ne punen e saj per te miren e tyre dhe te punonjesve te tyre? Po vete grate e ketyre fasonerive? Po femijte e tyre?

Te gjitha keto lart, si dhe nje nga’heroinat’ qe Donjeta na prezanton nga vullnetaret, zj. Edona Haklaj, ne ep 121 ne audio ketu ose ne video ne youtube,

E gjeni Donjeten ne Europa Donna Albania ne FB nese doni t’i shkruani,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login