Ep 125 Nese je ngecur ne karriere, ja cfare te besh!

Vijme me nje permbledhje te disa aktiviteteve tona per te ndihmuar

  1. Kedo qe ndihet i realizuar profesionalisht por jo me realizimin e saj/tij si person ne gjithe anet e tjera te jetes (financat? marredhenjet?balancat e mireqenjes?, etj.)
  2. Kedo qe jeton diku ne bote pasi ka lene Shqiperine per nje jete me te mire dhe qe shikon ne vendin e ri mundesi te reja, por nuk gjen rrugen t’i beje te vetat keto mundesi e oportunitete?
  3. Kedo qe ka ne rrethin e vet dike qe ka ka marre nje program coaching nga EMI-CC dhe ka bere nje ndryshim pozitiv kaq te dukshem sa ben ambicioze kedo rreth e rrotull?

Per keta jemi ne treg!

Ju mirepresim te vini, thjesht shkruani ne 0692040330 dhe kerkoni nje takim te merrni gjithe infon e duhur per ju personalisht!

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login