Ep 125 Nese je ngecur ne karriere, ja cfare te besh!

Per ke jemi ne treg?

Kedo qe ndihet i realizuar profesionalisht por jo me realizimin e saj/tij si person ne gjithe anet e tjera te jetes (financat? marredhenjet?balancat e mireqenjes?, etj.)

Kedo qe jeton diku ne bote pasi ka lene Shqiperine per nje jete me te mire dhe qe shikon ne vendin e ri mundesi te reja, por nuk gjen rrugen t’i beje te vetat keto mundesi e oportunitete?

Kedo qe ka ne rrethin e vet dike qe ka ka marre nje program coaching nga EMI-CC dhe ka bere nje ndryshim pozitiv kaq te dukshem sa ben ambicioze kedo rreth e rrotull?

Na kontaktoni, sepse jemi ne proces te menjehershem rregjistrimi ne grupe coaching,

Nje sms ne 0692040330 dhe mund te merrni vendimin me te mire tuajin!

Ju presim,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login