Të gjithë duan të jenë të sukseshëm, por pse ndodh që jo të gjithë ja dalin mbanë?

Nëse ti je duke lexuar këto fjalë gjasat janë që je një individ që ka dëshirë për t’u rritur profesionalisht dhe për të shkëlqyer në karrierën që ke zgjedhur. Nëse kam të drejtë, kjo dëshirë të ka shtyrë që të vendosësh qëllime dhe objektiva për veten dhe karrierën tënde. Pyetja është …sa realisht I ke përmbushur ato?

Neuroshkenca shpjegon qe duhet të shkruajmë qëllimet tona nëse vërtet duam t’i realizojmë ato. 

Çështja është, nëse deri tani nuk e këmi bërë, si ta ndryshojmë? Si mund të arrijmë të jemi ajo “Elita”  në vendet e punës dhe kontekstin ku jetojmë? A do doje me të vërtetë që të arrije të kuptoje këtë formulë suksesi? Që në vend që të ishe një punëtor I thjeshtë në tregun e punës, të arrije të artikuloje qartë objektivat e tua dhe të ishe në gjendje që ta bëje konkret dhe të prekshëm rezultatin që do doje të arrije? A do kishe guximin të sfidoje dhe tejkaloje  mendimet negative për veten apo situatën ku ndodhesh?

Nëse përgjigjia është po, për qoftë edhe një nga këto pyetje ka dicka që mund të bësh pikërisht tani për t’u afruar një hap më tepër në vizionin e asaj që dëshiron për veten. Elida Motro, CEO e EMI-CC Coaching and Consulting po organizon një webinar me temë: Vendimi më I madh për karrierën!
Qëllimi I këtij eventi është që vetë Coach Elida  të ndajë me secilin nga ne formulën e suksesit për të qenë realisht  pjesë e elitës së profesionistëve, në cdo kontekst ku ndodhemi.

Ajo do të mbulojë në një dy orësh në webinar ( ME FOLLOW UP SESSION COACHING VIRTUAL):

✓ Formulën e suksesit (nga puna me dhjetra pjesë elite)

✓ Zakonet që duhet të krijojmë për arritur atë

✓ Mendimet dhe besimet që na bëjmë të heqim dorë

✓ Si ta përdorim stategjinë e “Pickatores” për të arritur ku duam

Të gjitha këto dhe shumë më tepër do të ndodhin ditën e mërkurë, data 25 nëntor, në orën 7-9 pm. Ajo që mund të bësh që tani për të mos e humbur rastin për të marrë pjesë në këtë Webinar, është të rregjistrohesh TANI duke klikuar këtu:

(Nëse je pjesë e EMI-CC club, lidhu me stafin për të marrë kuponin perfitues)

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X