Ep 128 Ne mendjen e nje sipermarresi (pj 1)

Ne fakt ka filluar nje projekt i ri per mua dhe EMI-CC ne janar, projekti i botimit te librave te bazuar ne praktiken 10 vjecare te Programit te Trajnimit per Tregun e Punes (PTTP).

Po e le si surprize, kjo eshte vec pjesa e pare, ku Brian i talentuar drejton pyetje te mencura, dhe (shumicen e heres :-)) merr pergjigje te plota nga une,

Uroj tju pelqejne,

Nese jo, me coni mendimet tuaja ne elidamotro@emi-cc.com. Shume do te doja te gjenim kohen nje dite nga zoom t’i diskutojme bashke!

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login