Ep 129 Ne mendjen e nje sipermarresi (pj 2)

Vjen pjesa e dyte e bisedes me Brian, duke sjelle pyetje dhe pergjigje qe mund te ndihmojne. Ke?

Individet dhe skuadra qe punojne ne realitetin e sipermarrjes shqiptare qe kane pervoje qofte si ‘krijim, themelim’ te tyre, qofte ata qe po e marrin si ‘kalim stafete familjare’ drejtimin e nje sipermarrjeje.

Studente apo te diplomuar qe gjate viteve te shkollimit kane punuar mbi nje ide strt up-i dhe tashme duan te provojne si mund tia dalin.

Pedagoge qe japin dhe marrin me brezin e studenteve qe vijne me ide dhe pritshmeri te ndryshme ne lendet e sipermarrjes.

Kliente-miq te EMI-CC ne vite, qe tashme shijojne frytet e punes se tyre ne ‘korsine’ e dyte te ‘autostrades’ se tyre, duke perjetuar edhe sfidat shpesh te dhimbshme te vete-menaxhimit te sipermarrjes qe ne fillesa.

Jane pikerisht nga keto grupe qe, une me respekt, pres idete dhe mendimet persa flasim ne kete pjese te dyte, per sfida drejtimi biznesi apo start-up.

Mund t’i jepni nje te degjuar, dhe nese e shihni me vlere, dergojani dikujt, dhe na shkruani ne emi-cc@emi-cc.com, cdo mesazh i mirepritur 🙂

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login