Ep 131 Me Rafaela Rica pj1

Serish nje interviste – kenaqesi me nje pjese te Pasurise sone Kombetare.

Ajo eshte themeluese dhe drejtuese prej dy dekadash e Iceberg Communications dhe e mire-njohur per kontributin e saj ne fushat e sipermarrjes, inovacionit, fuqizimit te vajzave e grave, etj.

Eshte tipikisht ai lloj njerezish qe habiten kur iu spjegon qe jane pjese e pasurise sone kombetare, sepse vervec krijimit dhe mbajtjes suksesshem ne krye te cdo konkurrence te biznesit te tyre, japin dhe japin vazhdimisht nga vetja. Dhe ne kete proces krijimi dhe shperndarjeje te vleres ne tregun e punes, krijohen si vlera tonat, te shqiptarise.

Per shembell, eshte Mimoza Ahmeti, poete qe gjate jetes saj, po mesohet neper shkolla, ne lenden e letersine shqiptare ne ditet tona. Sa do te doja, qe ne klasat e menaxhimit te cdo universiteti apo shkolle te mesme, te mesohet nga pervoja e ketyre te suksesshmeve qe ne menyren e duhur, te ndershme, kane ndertuar histori suksesi me bizneset e tyre! Sa shume do te mesonin nga cdo renje apo ngritje gjithe te rinjte e te rejat qe po aspirojne te ndertojne karrieren e tyre per shembell, ne fushen e komunikimit dhe marketimit dixhital? Shume mendoj.

Po deri sa te arrijme aty, po ju sjell ne dy episode biseden e bere live nga FB me Rafaelen,

Uroj t’a shijoni sa dhe une 🙂

Miqesisht,

ps: Rafaela eshte duke ndertuar nje platforme te re ku do te ndertohen te rinj e te reja ne profesione te lira. Mund te me shkruani nese doni te lidheni me Rafaelen ose e gjeni direkt nga rrjetet sociale

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login