Ep 132 Ja si e ndertova biznesin tim! Me Rafaela Rica, pj 2

Miq, nese jeni ne kete faqe, do te shihni qe ne vizionin tim dhe te skuadres sime per punen e misionin e EMI-CC qendron fjalia:

Bëhuni Një Profesionist I Aftë, I Suksesshëm Dhe I Dhembshur Biznesi

Ju Mund T’a Bëni Këtë Në Rrugën E Duhur, Si Në Biznes Dhe Në Jetë

Ja pse, keto modele biznesi te ndertuara me pune te ndershme, shume, shume te lodhshme dhe me shume, shume gezime dhe prape, e prape shume sfida, vijne me qellimin qe:

  1. te njohim drejtore dhe themelues biznesesh qe ia kane dale ne tregun e ngaterruar te punes ne Shqiperi
  2. te lidhet, kush kerkon sigurisht, me ta si mentoret te suksesshem (duke iu shkruar drejtperdrejt nga mediat sociale me referim te numrit te podcastit ose permes meje)
  3. te tregojme qe po, mund tia dalesh qe te realizosh endrren dhe te ‘shesesh’ ekspertizen tende ne Shqiperi dhe t’a zgjerosh ne rajon edhe ne bote
  4. te japim nje pamje reale te sfidave te ngritjes ne kembe edhe pas goditjeve per shembull, te 1997, 2008, termetit te 2019, pandemise se 2020-21
  5. te sjellim shprese dhe besim qe cilido qe do te zhvillohet dhe te zhvilloje te tjeret permes krijimit dhe drejtimit te portofolit te tyre si freelancers apo te start-ups te tyre apo te bizneseve

Uroj te shihni ne kete pasuri kombetare, cfare une shijoj gjate takimeve e punes me ta,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X