Ep 133 Ndertim biznesi ne vitet 2000 ne Shqiperi? Ndryshe nga tani?

Per kedo qe do disa pergjigje:

a. nese behet biznes i drejte dhe me pergjegjesi ne ekosistemin e ngaterruar te Shqiperise

b. nese kerkoni nje mentore qe vete-shton energjine duke ndihmuar te tjeret

c. etj

d. etj

🙂

Miqesisht, Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login