Ep 135 App ‘MELIDEN’ – Pse na duhet nje aplikacion tjeter?

Ne fakt nuk i duhet kujtdo! I duhet VETEM atyre qe:

Duan te ecin vete perpara me idete dhe planet e tyre zhvilluese! Pa asnje mentor!

Duan te realizojne nje artikulim te sakte dhe lehtesues te gjithshkaje ne jete duke cuar efikasitetin e trurit te tyre ne nivele rezultatesh te papara me pare!

Duan te kuptojne dhe zbatojne CFARE duan te realizojne ne jete, PSE, SI, KUSH apo ME KE duke bere nje komunikim marketues te bazuar ne aftesi, interesa dhe VLERA personale!

Duan te marrin veprime KUR vendosin bazuar ne rendesine, prioritetet dhe shpeshtesine e duhur per te krijuar ndryshime te vlefshme dhe te vazhdueshme per gjithe jeten! Rrenjesore dhe te shijueshme cdo dite!

Nuk eshte per:

Ata qe dijne gjithshka dhe nuk kane cfare te mesojne me!

Ata qe jane te gatshem te kalojne nga nje aplikacion ne tjetrin mundesisht duke hyre e dale pa fiksuar gje jete-ndryshuese.

Ata qe vetem ‘surf-ojne’ ne siperfaqe per te shtuar njohuri te tjera, per te qene ‘brenda’ dhe te mire informuar per cdo gje dhe nga cdo fushe, shpesh here duke paguar shuma te konsiderueshme.

Ata qe jane te kenaqur te jetojne me keto njohuri ne koke ose rasti me i mire, neper tavolina kafesh, duke mos i pare frytin edhe ketij investimi, pra njohurive te marra prej perdorimit te nje aplikacioni.

Ky aplikacion vjen per klientet miq te EMI-CC, dhe eshte ne perdorim prej tyre tashme prej fillimit te 2020 dhe me versione permiresuese te vazhdueshme bazuar ne feedback nga klubi EMI-CC.

Vjen te ju miq ne formatin free si pjese e nje testimi fushate marketingu si deshire personale e imja per te ndihmuar kedo qe do te arrije te ktheje cdo investim ne trurin e saj/tij ne fryte per te, familjen dhe komunitetin ku jeton, qofte ne Shqiperi apo kudo ne bote.

(Miqte kliente te huaj, jane ne fakt me shume te ngazellyer prej Meliden edhe pse me thone qe kur google per Meliden, do donin te ishte WithElida. Ku, sigurisht une pergjigjem, si shqiptare e kulluar qe jam: “you better learn a bit Albanian” :-)).

Uroj miq tia dilni te perdorni kete mjet vete-zhvillues pa mentor apo drejtues. Gjithe komentet tuaja na ndihmojne tju sherbejme me mire,

Miqesisht,

Stafi krijues i MELIDEN dhe Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login