Ep 141 Programet ACTS, “M’eliden”, pse ndihmojne?

Programi yne, ACTS, ne formen e Vepro-ACTS 7:7 (shtate mujore) apo Solo-ACTS 4:12 (vjetore) eshte Vendi ku mund të kthesh dëshirat në biznes!

Kush mund te vije ne keto programe, mujore ose vjetore?

Nese dëshiron të investosh tek vetja mençurisht duke u pajisur me instrumentat, shprehitë dhe rrjetin e duhur të profesionistëve?

Solo-ACTs 4:12 është një program dedikuar profesionistëve të suksesshëm që duam të zhvillohen dhe ndërtojnë një rrjet miqsh që kanë të njëjtën mendësi fituesish si ata.  Nga ky program ata do të kenë mundësi të arrijnë rezultate reale dhe të shumëfishojnë të ardhurat e tyre, duke bërë shumë në më pak kohë … Lidhu sot me dike nga ne, te fillosh ndryshimin ne ty, mikeshe apo mik qe po na lexon.

Misioni ynë është të ofrojmë programe të sigurta, praktike, të personalizuara për t’i shërbyer secilit klient të kthejë dëshirat e tyre në biznes në një playland si EMI-CC

Shihni ne podcastin e kesaj rradhe per cfare thone te suksesshem qe kane marre programin “M’eliden”

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login