Ep 143 Si mund te jemi te suksesshem si individe ne nje grup?

Eshte thene e ster-thene qe te punosh si profesionist i lire, qe nga perkufizimi do te jesh i lire! Te besh punen tende duke marketuar e shitur ekspertizen tende! Shume fjale qe jane:’e jote, tende, imja”?

Dhe dihen te gjithe te mirat e kesaj qasjeje, nje rruge e drejte ose me dredheza drej suksesit personal.

Dheeee, per ata qe jane nje kohe te gjate duke punuar me orar e pa orar, me veten e tyre dhe per veten e tyre, vijne edhe ato efekte qe shpesh nuk demtojne vetem vete ekspertin, por edhe aftesine e saj/tij te krijoje, te ece perpara, te pershtatet, te adoptohet.

Problemi fillon kur sheh qe i vetem, ne ate vetmine tende qe e ke fituar duke lene pas nje ‘kallaballek’ qe ka orare fikse, vend pune fiks, dhe eprore ‘fiks’ :-), nuk eshte plotesuese! Dicka mungon. Edhe kur shpirterisht je e/i plote!

Jemi bere te jemi me te tjere, te japim e te marrim! Dhe realisht ky sistem, kapitalizmi, eshte bazuar mbi marre-dhenjen midis sipermarresve, dhe kur kerkon te jesh i suksesshem dhe totalisht vetem, nuk funksionon! Ose me copa dhe ashtu nen rrogoz, duke ulur disa standarde qe ke luftuar shume t’i ngresh.

Ne japim nje panorame ndryshe, permes programit Coaching dhe Consulting ‘Meliden’, ne modulin Solo- ACTS 4:12,

Shiheni dhe nese ju duket me interes per ju apo dike tjeter, na kontaktoni,

Me mirenjohje ndaj Jorit dhe Kejsit per punen edituese dhe krijuese e perkthyese,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login