Ep 144 Thirrje SOS! (Shendeti Mendor dhe Produktiviteti)

Jetojme ne kohe qe jane sfiduese per biznesin dhe per te punesuarit.

Cfare mund te beje te veshtire kthimin ne nivelet optimale te punes dhe te fitimit ne bizneset tona? Sipas punes sime ditore, dhe mbeshtetur nga mendimet e kolegeve te Burimeve Njerezore me te cilet punoj (specifikisht ata te grupeve UneIDuaBurimetNjerezore) problemet qe ngre ne kete podcast jane te agravuara.

Kaq sa realisht nge zerin ne nje SOS per perkujdesjen qe do treguar per fuqine punetore,

Jepini nje te degjuar ketu ose te pare ne kanalin e youtube, dhe me thoni, a e shihni edhe ju si problem urgjent?

Uroj qe jo…

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login