Ep 145 Te dish apo te kesh? (Dua apo Di?)

Ky eshte nje nga parimet qe ne mesojme me grupet e Solo ACTS 4:12 apo me ILoveHR. Ne fakt eshte nje 9 minutesh nga nje dite trajnimi e aktiviteti shume impenjues.

Megjithate, mendoj qe jep nje pamje te qarte te nje pjese te planifikimit te madh, apo sic e quaj ne video ne podcast, te ‘blueprint’ te karrieres se kujtdo, ose sic e quajme ne, te ‘autostrades se karrieres’.

Jane dy akse, mbi te cilat rrijne bukur e mire, vertikalisht ‘Dua e horizontalisht, ‘Di’.

Cfare lidhjeje kane bashke? Si mund t’i perdorim simbiozen e tyre si nje platforme apo kend nga ku kercejme me lart ne arritjet tona?

Jepini nje te pare apo te degjuar, vec 9 minuta, dhe na kontaktoni po doni te mesoni me shume, me shume kenaqesi mund t’i bashkoheni grupeve tona te coaching individuale apo ne grup.

Duke ju uruar shendet e plane te realizueshme midis cfare doni e cfare dini, 🙂

Miqesisht,

Elida

(dhe Kejsi e Jori per punen qemtuese e gjithshka me pjesen teknike e artistike te podcastit)

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login