Ep 146 Pergatitur per veren e 2021?

Eshte nje podcast mbi punen qe bejme tani, kete seson, sapo mbaron gjashte mujori i pare.

Quhen sesione Coaching Centruese, dmth ato lloj sesionesh qe behen ne qershor dhe janar. Kur miq – kliente vijne dhe bejme nje kalim mbi sa kane bere dhe cfare duhet hequr e cfare duhet mbajtur nga perditshmeria me qellim qe ne fundvit apo ne mes vit te arrijme objektivat tona.

Flitet per axhenden e sesioneve si dhe menyren sesi mund secili nga ju te dashur lexues ketu, mund te filloje t’a aplikoje vete. Thjesht me nje laps e nje leter, ose me mire me applikacionin Meliden (do keni nje foto ketu te aplikacionit, qe eshte free) dhe duke ndjekur udhezimet, jam e bindur dote ia dilni t’a nisni kete vere, vjeshte e fillim dimri, suksesshem!

Sic them aty, nese dikush na shkruan email ne emi-cc@emi-cc.com me subject “Ep 146”, fiton nje sesion centrues me nje coach tonin 🙂

Degjim te mbare,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login