Ep 147 Zero me xhufke? Po, nese rri ne vend…

A kanë rëndësi numrat?

Kanë, veçanërisht kur bëhet fjalë për përdorimin e ekspertizës suaj të jashtëzakonshme. Diferenca bëhet kur dilni dhe eksperimentoni dhe jepni atë që dini, shpesh duke sfiduar status-quon tuaj që ju prodhon në të vërtetë të ardhura zero.

Dëgjojeni, vjen nga seriali “regjistrimi në makinën time”, menjëherë pas takimit me një klient me të njëjtën sfidë

Uroj tju pelqeje,

Miqesisht,

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login