Ep 157 (re-air) Vetezhvillimi si luks apo nevoje?

Ne 15 prill 2020, ne javen e 5-te te karantines prej koronavirusit, kisha pare dhe isha mrekulluar nga disa individe drejtues kompanish me te cilet isha dhe jam e bekuar te punoj.

Ne kohen kur kushdo tjeter drejtohej nga frika dhe pasiguria e situates sherbente si nje shkas qe te thonin: “Nuk eshte koha per tú marre me me mesime, nuk shikon ku jemi? Asnje nuk e di si a do ia dalim apo jo? Kaq e kaq njerez infektuar perdite, shih lajmet ne Itali (atehere ishte piku i shperndarjes se virusit aty)

Apo disa persona qe te themi mezi e kishin filluar nje program ne grupet e Vepro-ACTS, ishin te paret qe e lane (edhe pse e kishin paguar!) Ishte frika dhe pasiguria qe i kishin marre frenat e tyre dhe ndaj te dilnin ne zoom shpesh here si nga krevati! Apo pa asnje kujdes te dukshem per veten e tyre ne takimet me skuadrat e tyre (e mbani mend nje kohe kur pothuajse te gjithe meshkujt mbanin mjeker? E, mendoni disa qe ishin edhe me keq!)

Dheee, nga ana tjeter kisha fatin dhe privilegjin te punoja me shume e shume individe te tjere qe ose ne grupet e ILove HR, ose te Vepro -ACTS 7:7 apo ne programet individuale qe filluan te shkelqenin dhe te vinin ne jete cdo mesim apo prapktike fituese qe kishim kaluar bashke.

Ketu po sjell (si nje ri nxjerrje per shkak te vlerave qe ka dhe shikueshmerise se larte) cfare une mesoja ne kohe reale prej atyre qe jane Pasuria Jone Kombetare, specifikisht kete here ata te programit tone zhvillues Coaching MÉliden, program i dedikuar dhe i personalizur vetem per CEO-t dhe stafin e tyre te larte.

Do shihni efektin e tyre mbi mua vete! Flas ne 15 prill 2020, dhe dukem po kaq e qete dhe e frymezuar prej tyre si edhe sot!

Uroj te ndihmoje dike qe ndofta akoma nuk e ka vendosur qe vete zhvillimi (dhe ndofta bashkimi me ne te EMI-CC) eshte nje nevoje per te jetuar jeten me mire dhe per te dhene me shume, pavaresisht se cfare na dikton eko sistemi aty jashte!

Miqesisht mirenjohese,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login