Ep 159 Coaching Burime Njerezore, 2

Pershendetje me kete pjese te dyte te shenimeve nga trajnimi qe po bejme te Coaching M’eliden: Rekrutimi

Pasi jemi bere gati, ‘armatosur’ me sa na kerkohet nga

a. situata ku ndodhet biznesi (industria, sektori dhe gjithe ekosistemi)

b. nevoja specifike e ‘gatshme nga tregu’ apo me deshiren e proceduren e gatshme te ‘ndertohet’sipas nevojes

c. karakteristikat indentifikuese (personality traits) te munguara qe duam te sjellim ne skuadren tone

Cfare eshte me tej?

Ketu Burimet Njerezore ndalon dhe ACTS!

A nuk duket si kontradikte, midis asaj qe na kerkohet, shpesh, ‘urgjent’ dhe keshilles per te marre kohen e duhur per te vepruar? Ndoshta po, por ketu eshte ku shpesh rrjedhin ore e ore te tera pune te BNJ, fiks aty ku pas nje artikulimi te qarte (A) te cfare kerkohet, BNj nuk po merr kohen te beje gjithe (C) komunikimin me hapat e duhur, para se te dalim ne (TS) marrje veprimesh.

Jam e bindur, mik apo mikeshe, qe do me kuptosh shume me mire, nese na bashkohesh, te kuptosh pse gjithe programi Coaching Méliden ILoveHR 4:12 eshte bazuar ne mjetin tim ndertues ACTS.

Uroj tju shoh nga brenda grupeve 🙂

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X