Ep 161 Pyetje per rekrutimin

Disa qe kane degjuar per sa bejne Burimet Njerezore gjate rekrutimit, specifikisht sa une kam folur ne tre podcastet e kaluara, me kane cuar keto pyetje:

(Dhe ishin pothuajse ne te njejten linje pyetjesh)

A eshte percaktues roli i BNj ne proces? Cfare do te thote te mos jesh arrogant ne proces por te kesh ne dore administrimin e tij?

A kane te njejten peshe ne panel antaret perzgjedhes dhe kandidatet kur percaktohet kalendari i takimeve?

Po nese ka perplasje, kush merr perparesi per BNj?

Keto, ne 6 minuta 🙂

Miqesisht,

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login