Ep 162 Onboarding, pjese kyc e rekrutimit

A e dini qe nje ne kater procese rekrutimi deshton pasi ka kaluar cdo pjese te njohur te procesit te rekrutimit? Pasi eshte vendosur dhe lidhur i porsa punesuari me skuadren ku do punoje? Bile, edhe pasi i jane dhene tre muaj per te vertetuar qe eshte i duhuri?

Mbetet mire vendosja, dhe mire pritja, dhe mire pergatitja e te sapo punesuarit si pjese e detyres se funksionit te Burimeve Njerezore (pra, qofte ne post detyre te deklaruar si Burime Njerezore, qofte kur ky funksion kryhet nen nje pozicion tjeter, rendom, si administrate, sekretari, vete drejtues linje, etj)

Kjo eshte nje pjese sa e nen-vleresuar aq dhe e shume-hasur ne praktikat tona. Ne kursin nje vjetor te mjeshterise se Burimeve Njerezore ILoveHR, jemi tani ne praktiken zbatuese te teorise se modulit Onboarding, dhe ndaj me ju, miq te interesuar, disa kujtesa per te zbatuar.

Kujt i duhen? Besoj kujtdo qe merr pjese ne nje panel rekrutimi! Duke bere disa sqarime per rolin qe BNj dhe antaret e tjere te panelit gjate Onboarding.

Kush ka interes te mesoje me shume dhe konkretisht ne situatat reale te punes ku ndodhet, me kontaktoni ne elidamotro@emi-cc.com

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login