Ep 163 Ka funksion BNj ne kompani?

Tre jane pyetjet me te cilat merem kete episod:

Cfare quhet “funksion i Burimeve Njerezore”?

A “lirohen” ndonjehere nga pergjegjesite ndaj rritjes se biznesit permes njerezve, vete krijuesit apo drejtuesit e bizneseve?

A mund te behet detyra e BNj nga dikush qe nuk eshte i motivuar (i pa paguar mire :-() nga CEO?

Ndiqni kete episod si pjese te serise nga 158 deri 162. Nese doni te mjeshterzoheni ne burimet Njerezore, me shkruani. Tani jemi para dy moduleve: vendosja e objektivave dhe vleresimi i performances.

Shihemi andej,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login