Ep 164 Pse duhet nje Coach? Dhe kujt i duhet?

Kemi nevoje te ecim ne karriere? Dihet…

A behet shtepi-berja (home-making) paralelisht me ecjen ne karriere, qofte femer apo mashkull?

Lehtesuar mjeshterisht nga Suela Tuci vijne tre Zonja (po, me Z te madhe) dhe ndajne pershtypjet e tyre nga nje pune mbi nje vjecare me veten. Jam e bindur, secila nga te 4-rta, mund te jete nje Coach per ju, me info e praktike te suksesshme, te tera jane home-makers paralelisht edhe staf i larte.

Secila nje shkolle me vete.

Degjim te kendshem,

Miqesisht

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login