Ep 165 CEO, Burimet Njerezore, Xhelozite…

Sa te shpeshta jane xhelozite ne pune?

Kur ndodhin me shpesh, kur biznesi calon dhe ka veshtiresi, dhe kjo ndofta krijon terren per ‘sherr’?

Po nese ju them qe ne me te shumten e rasteve shfaqet kur progresi eshte i dukshem, dhe vecanerisht kur dikush nga stafi i larte eshte promotori i ketij progresi a suksesi te madh?

Degjojeni dhe me shkruani mendimet tuaja,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X