Ep 168 A duhen detyruar ‘te papunet’ te punojne?

Eshte nje nga keqkuptimet me te medha qe kam hasur se fundmi.

Kjo ndodh kur them hapur qe ne si shoqeri duhet seriozisht te shohim cilesine e atyre qe jane punekerkues, sidomos te atyre qe prej vitit te mbrapshte te pandemise kane humbur mundesine te punojne ku ishin te mire-rregulluar. Nuk ka dallime dhe favorizime per kedo qe gjendet i zhvendosur nga mundesia jetike dhe e drejta madhore e te pasurit nje pune te denje.

Por jane shume te vecante kategoria e kesaj zhvendosjeje te papritur, te palidhur me mungese aftesish apo ekspertize, dhe sigurisht te pashperblyer per kete keputje ne mes te nje rruge karriere, per shume, disa dekadash.

Jane keta qe duhen ndihmuar e nxitur te ri-futen ne treg sepse ne realitet, ekspertiza e tyre duhet, edhe nese duhet ‘ri-paketuar’ per ti pershtatur ne nje industri apo sektor ndryshe nga ai i para pandemise.

Ndiqni per me shume, intervisten,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login