Ep 171 Si te behesh nje Coach? pj 1

A keni menduar ndonjehere se fundmi nese pozicioni e profesioni qe keni mund jete dicka me shume?

Dicka qe mund tju mbushe profesionalisht dhe ndihmoje ne te jetuarin e plote?

E mund tá keni menduar, po thua, nuk dua te humbas cfare kam?

Le te flasim, ne sapo lancuam programin “si te behesh Coach from the couch’ gjate eventit tone vjetor te Certifikimit

Eshte nje kalim i natyrshem i atyre qe jane ekselente ose apsirojne te behen permes dy programeve tona, Solo -ACTS 4:12 dhe ILoveHR. Shihni cfare thone dy deshmite ne audio ose ne Youtube, Miqesisht Elida

Na kontaktoni per intervistime nese kjo eshte cfare ju duhet,

Shihemi,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login