Ep 172 Coaching From the Couch (moduli CfC)

Ky eshte nje program qe ka funksionuar shume mire me te huajt qe une punoj, pra ata jane trajnuar qe te Coach-in miq-kliente te mij. Dhe deri tani ka ecur shume mire.

Eshte kjo arsyeja qe mentoret e mi me keshilluan te bej kete edhe per tregun shqipfoles me qellimin per te rritur ndikimin pohues- talentesh dhe nxitjen e zhvillimit te atyre miqve-kliente qe jane ne liste pritjeje.

Eshte format i thjeshte, dikush qe vjen nga Klubi i EMI-CC (pra ka marre nje program trajnimi nga une) do te certifikohet te jape trajnime te vazhdueshme ne formatin Coaching dhe Consulting per EMI-CC si dhe do te ndjeke mesime nga teoria bashkekohore dhe praktika me e mire te jete Coach edhe per specifiken e ekspertizen e saj/te tij ne tregun e punes, paralelisht me punen nga online per EMI-CC.

Pergjigje per pyetjet me kryesore i gjeni ne audio ketu ose ne video https://www.youtube.com/watch?v=a6sCA1FetqA

Me shkruani dhe shihemi nga grupi i sapo krijuar, premtojme Fun dhe Profesion!

Miqesisht,

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login