Ep 179 Pse te besh nje praktike me EMI-CC? Jori thote :-)…

Ne menyre te vazhdueshme kemi internships te EMI-CC, ne formen e scholarships ose praktika te vecanta.

Si funksionon?

Ka nje proces te mire-ndertuar ne vite me filozofine e qarte win-win.

Me shume e me mire e spjegon Jori, bashkepunetorja jone qe eshte marre vecanerisht me kete proces duke mesuar, per cudine e saj 🙂 si te jete nje rekrutuese shume e mire.

Degjojeni dhe shihni nese, kur hapim njoftimet, ju intereson juve apo dikujt tjeter qe tia coni si njoftim. Gjithesesi ne instagram te emi_coaching_and_consulting mund te gjeni shume informacion ndihmues nga fushatat e kaluara per zgjedhjen e internave,

Uroj tju shoh andej,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login