Ep 191 Perkushtimi ne pune, a tregon integritetin tone apo…?

Apo eshte mashtrim?

Apo eshte shprehje e llogjikes e qasjes qe vjen nga rregjimi dhe shekulli i kaluar: “Kaq me paguajne dhe kaq do te punoj!’

Në praktikën time, e gjej shumë, mes individëve me të vërtetë shumë të paguar. 
A është çështje diskutimi pasi nënshkruhet kontrata e punës (pra eshte rënë dakord)? A i lejohet stafit të lartë të lejojë që "gjendja e verës, (=produktiviteti i ulët, siesta) të jetë një faktor justifikues për të mos arritur objektivat e sezonit? 
A ka të bëjë me integritetin e personit, duke mos dhënë atë për të cilën paguhesh? Ky është qëndrimi im për këtë fenomen, në tregun tonë të punës.

Mendoj (dhe ndaj ne podkast) qe perkushtimi, ne fakt tregon sa seriozisht e marrim veten ne jeten tone, si individ, ne familje e miqesi apo ne pune.

Ndonje ide?

Degjojeni dhe me thoni cfare mendoni.

A, mirrni nje laps e nje leter, te bejme nje fletore pune ACTS, pjesa e artikulimit sot 🙂

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X