Ep 192 Pra, do te jesh ‘the best you’? Beje!

Eshte koha pas pushimeve, kohe qe per disa, ne fakt eshte kohe “te pushosh”, te “mbledhesh veten” pas nje dalje nga rutina e zakonshme dhe kthimi ne cfare njohim si “cfare duam te bejme”.

E vertete? PO, per shembull qasja: cfare kam eshte “lavdi Zotit, mjaftueshem dhe mjaft, rendesi ka mos te mbetem pa pune! Te pergatitem per me te keqen, se e mira vjen vete”.

Pra, per dike, te kthyerit ne vendin e punes, te qendruarit aty ku ka arritur, eshte nje siguri kaq e madhe, sa e ben te lumtur dhe krenar dhe qe ndjen edhe kur flet shpreh nje si lloj ekstaze. Dhe te fillon te shprehe sa mire eshte te fillojne kafete ne mengjes, pushimet ne dreke dhe prova e vendeve te reja (me nje supe te hatashme?, me nje kapucino qe shkruajne siper? me nje … duke u kenaqur me keto kenaqesi te shkaktuara nga te tjere (ne kembim te lekut te tyre :-))

Nuk eshte ky podcast per keta miq tanet! Nuk besoj jemi ne nje linje mendimi.

Per ata qe kthehen nga pushimet dhe thone: Sa mire qe kalova/kaluam! Ishte the best ever! Realisht sepse kete vit mund te shpenzoja me shume, me mire apo me mencurisht! Tani forca ne pune! Do kem nje stine perpara ku do te kenaqem po aq shume sa dhe ne pushime. Le te ulem te shoh cfare mund te bej me mire, me mencurisht dhe ne interes direkt timin, te familjes sime e te vete pronarit/drejtorit apo mbikqyresit tim! Cfare duhe te bej?

Ky eshte mik apo mikeshe degjuesi per te cilin eshte bere ky podcast!

Ne vazhdim te podcastit 191, vjen kjo ‘fletore pune’ si te vesh perpara, si CEO i vetvetes, mbushjen e atyre deshirave te tua profesionale ne rrugen dhe mundesine me optimale te mundshme! Fiks!

Merr nje fletore, vur ne krye ACTS, degjo ep 191 te plotesosh vetem Articulate, degjo ep 192 te fillosh me Communicate (deklaroja botes vete!) dhe paraprit ep 193 per pjesen e dyte te Communicate. Pak nga pak do te kesh ne dore nje plan te mirefillte pune per shtator 2022- gusht 2023! Dhe per shkak se e ke bere me rehatin tend, duke ndaluar kur te duhet, duke bere ndryshime kur e mendon dy here kete plan, do kuptosh qe ndoshta per here te pare po merr seriozisht veten tende dhe jeten tende ne dore! Po ben zgjedhje te zgjedhura nga ty! Po perdor kohen tende duke vene prioritet kohen per ty! Fun e? Kjo eshte te nisesh rrugen drejt gjetjes dhe zhvillimit te “versionit me te mire tendit”= “your best you”

Kjo eshte miq cfare ne bejme ne punen te EMI-CC, marrim cfare kemi me te shtrenjte, pasurine tone (kohe, asete/marredhenje, skills/interesa) dhe e cojme ne nje vend ku ne kemi shkuar paraprakisht duke VEPRUAR-ACTS, duke perdorur ekspertizen dhe rrjetezimin tone te te suksesshmeve ne dy dekada.

Nese seriozisht do te marresh dhe japesh me te miren tende, duke u futur ne tregun e punen me “your best you”, me kontaktoni te shohim programin qe ju ben me mire juve, ne pune individuale me mua dhe ne grupe te te suksesshmeve. Mjafton te shihni ne fotot ne FB tim, te shihni sa e shijojme suksesin te gjithe ne vec e vec per veten e familjet tona, si dhe per gjithe komunitetin e drejtuesve te te ardhmes ne ekonomi, politike e shoqeri civile.

Uroj tju takoj nga brenda programeve, nje sms te 0692040330 mund tju tregoje nese jeni duke shkuar drejt “vetvetes suaj me te mire”

Shijojeni ep 192,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login