Ep 189 Dy pyetje, dhe kush punon me EMI-CC?

Lavdi Zotit qe kemi nje lidhje direkte me miqte-ndjekes nga Instagrami! Ne fakt une nuk jam as shume e perfshire direkt dhe as e zonja ne kete linje komunikimi me boten. Cdo gje e bere shume mire aty, eshte veper e vajzave te CommTeam.

Ndersa ne te tjereve na eshte lene detyra e krijimit te permbajtjes (content creation) dhe kjo nga puna e perditeshme.

Vec, e vetmja gje qe dua te jem dhe te ndjek, jane pyetjet qe behen nga ndjekes te faqes sone ne IG. Dhe keshtu vijne serite e pergjigjeve te pyetjeve qe na kane ardhur te shkruara ne gjithe rrjetet sociale.

Tri pyetje kete rradhe:

  1. “Si behen trajnimet te ju? Kur une jam ne pune tete ore?”
  2. “A njihen Certifikatat qe jepni ju nga EMI-CC ne tregun e punes?
  3. “Cfare kualifikimesh duhe te kete dikush per te punuar te EMI-CC”?

Nese edhe ju keni keto pyetje, mund t’a degjoni ketu ose ne video ne youtube, Miqesisht Elida, Ep189

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login