Ep 185 Kur zgjedh te behesh versioni me i mire i vetes! Coaches: Jori&Anxhi

Pas nje dite te mbushur me nje gezim te grupit Coaching From the Couch (CfC), nje te diele te bukur qershori, dhe pasi shijuam nje shi te fuqishem vere, ashtu te bera qull, menduam te benim kete bisede podcsast!

Te organizuara shkelqyer, sic e kuptoni, ia morem bisedes duke filluar me “Ne keto 16 muaj pune bashke, kur iu ka ardhur ne maje te hundes me mua dhe programi tim me ju”? 🙂

Dhe keshtu vazhdoi biseda…

Mud ta degjoni ketu ose shiheni (me nje wet look te flokeve) ne you tube 🙂

Miqesisht,

Elida, Jori e Anxhi (1)

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login