Ep 187 Tri pyetje nga miqte ndjekes… A ben puna qe kam?

Nga një sondazh në Instagram këtë javë, dolën këto pyetje:

A jam në profesionin që duhet të jem?

Si të mbani një ekuilibër punë-jetë?

Si t'i bëjmë fëmijët tanë të mos largohen nga Shqipëria?

Dëgjojeni dhe ju lutemi na shkruani për atë që mendoni,
Faleminderit!

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X