Ep 193 Si te bej nje plan zhvillimi personal? Vepro-ACTS, nje format suksesi

Pershendetje miq,

Pra, ne serine e rritjes se perkushtimit maksimal (ndaj jetes ne pergjithesi dhe) ne pune, folem ne ep 191 dhe 192, PSE te jetuarit me vleren e integritetit do te thote qe te jemi me te miret ne cfare ofrojme ne treg, Integriteti ne cdo drejtim, ne jeten individuale, ate familjare e te shoqerise dhe ne pune. Po, ne pune! Duke mos diskutuar kushtet e kontrates kur jemi totatisht te lodhur dhe me marredhenie te kricura.

Gjithsesi, degjojeni si seri dhe me laps ne dore, jeni duke bere nje plan pune Vepro-ACTS qe do te te coje menderisht ne nje vend bolleku, kur ti vete je duke zhvilluar veten.

Me shkruani ne whatsapp nese keni pyetje per zbatimin e sa flasim.

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login