Ep 194 Per kedo qe eshte CEO, administrator…

Nje thirrje apo nje ftese?

Po, si tá shihni me mire

Ne fakt bota po ndryshon, shume!

Revolucioni teknologjik po ben qe cdo industri e sektor te shohe ndryshime te jashtezakonshme. (Kush do ti mendonte per shembull, punet online ne kete shkalle si sot?)

Aftesite e forces punetore ne drejtim (white collar) do te duhen me domosdoshmeri te ngrihen ne nivelet e duhura nese dikush do te jete prape “njesh”, me “pjese luani”ne treg! Jo te gjithe kane mundesi te bejne kete me stafin e tyre. Shpesh me gjithe deshiren, edhe pse duan, shume CEO, administratore, drejtues nuk kane kohen e duhur apo dhe mjetet e duhura ne dispozicion te ecin ne zbatimin e vizionit te tyre permes stafeve te tyre.

Mendoj eshte kjo eshte sfida me e madhe qe sot po shfaqet pjeserisht, por qe ne vitet ne vazhdim do te jete vendimtare ne thjesht te qenit ne treg apo jo dhe jo me thjesht te qenit te suksesshem apo jo. Ndaj ne kete episod bej nje thirrje/ kerkese qe te fillohet nje ore me pare me investimin te sfatet e larta. Te kalohen sa me pare ai set aftesish qe paraprin 10 vitet e ardhshme.

Sipas gjithe sa po studioj e lexoj e ndjek, kushdo qe do e marre seriozisht investimin te njerezit me te cilet ka ngritur apo ngre nje kompani, do te jete suksesshem ne treg. Une kam ekspertizen, mjetet dhe njerezit e duhur te vijme te bejme nje vleresim te stafeve tuaja te larta, tju them ku dhe si jeni me nivelin e kthimit te investimit qe keni marre ne rekrutimin apo trajnimin e stafeve tuaja. Duke pare ku doni te shkoni, ju mund te jeni i/e kenaqur ose mund te doni te bashkepunojme per te rritur nivelet e arritjeve tuaja ne 10 vjecarin e ardhshem.

Degjoni apo shihni episodin dhe mos ngurroni te te shkruani ne elidamotro@emi-cc.com

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login